Advocaten & Juristen

De advocaten en juristen van AVC Advocaten zijn samen een sterk team. Allen zijn zij universitair geschoold in de richting van het civiel recht. Per stuk zijn zij gespecialiseerd in verschillende onderdelen van het civiel recht. Hierdoor kunnen zij u in nagenoeg elke civiele zaak adviseren en bijstaan. Zo nodig met gebundelde krachten in teamverband.

De jarenlange ervaring van onze advocaten en juristen zorgt ervoor dat zij kwaliteit kunnen leveren van hoog niveau. Zij adviseren en procederen te allen tijde met als doel het behalen van resultaat. Naast het toepassen van wet- en regelgeving zetten zij voor iedere zaak een strategie uit. Samen brengt dit het resultaat.

Uw tijd is veel waard. Daarom werken onze advocaten en juristen altijd duidelijk en overzichtelijk. U wordt constant op de hoogte gehouden van de stand van zaken en wij geven u daarbij een realistisch toekomstperspectief. Hiernaast is het kostenplaatje bij ons altijd inzichtelijk door de uitgebreide urenspecificaties bij onze declaraties.

Kortom, de advocaten en juristen van AVC Advocaten staan voor u klaar om iedere zaak met enthousiasme en vol overtuiging aan te nemen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact op.

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

a. mr. D.H. Denecke-Bol staat geregistreerd op Burgerlijk procesrecht.

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.