Advocaat-Medewerk(ster)

Vacature - Advocaat-medewerk(st)er

Advocaat-medewerk(st)er

Bij AVC Advocaten is er momenteel ruimte voor een advocaat-medewerk(st)er met een afgeronde beroepsopleiding. Heb jij al ervaring in de advocatuur en ben je op zoek naar een leuke werkplek waar in een informele setting gewerkt wordt aan interessante dossiers en spraakmakende zaken? Dan kun je meteen bij ons solliciteren.

Een advocaat van AVC Advocaten is niet alleen een uitstekende jurist, maar treedt ook met regelmaat op in gerechtelijke procedures. Reken er dus op dat je met regelmaat in toga gehuld zal zijn.

Wij bieden een mooie werkplek in Amsterdam, legio mogelijkheden om je te ontwikkelen en een prima salaris. In het weekend ben je vrij en ’s avonds hoef je ook niet te werken. Overdag werken we daarentegen hard maar in een informele setting. Je hoeft niet in (mantel)pak te komen, maar je brieven en processtukken moeten wel aan de hoogste kwaliteit voldoen. Wil je vier dagen werken? Dat is ook bespreekbaar. Wil je af en toe thuiswerken? Ook geen probleem, zolang je maar laat zien dat je een welkome aanvulling op het team bent.

AVC Advocaten is een klein kantoor met een landelijk netwerk van cliënten. Wij werken voornamelijk voor en met het (groot)MKB. Daarnaast staan wij ook particulieren, internationale ondernemingen en (publiekrechtelijke) rechtspersonen bij. Dit hoofdzakelijk binnen het VvE-, huur-, arbeids, ondernemings- en verbintenissenrecht. Ons cliëntenbestand is divers en het werk gevarieerd. Heb je specifieke interesse in een bepaald rechtsgebied? Laat het ons in je sollicitatiebrief weten.

Je kunt solliciteren door een brief en cv te sturen naar [email protected]. Wil je eerst meer weten over de functie of ons kantoor? Bel dan naar ons kantoor en vraag naar Jeroen of Jaap, tussen 09.00 en 17.00 uur.