mr. D.H. Denecke

mr. D.H. Denecke

E-mail[email protected]

Telefoon: 020 – 210 33 70

mr. D.H. (Daphne) Denecke heeft Nederlands recht aan de Universiteit Leiden gestudeerd en is afgestudeerd in de richting Bedrijfsrecht en in de richting Onderneming Recht & Management. Na haar studie heeft ze vanaf 2007 als advocaat bij een groot regionaal advocatenkantoor gewerkt. In januari 2017, en dus vanaf de oprichting van het kantoor, is Daphne als advocaat werkzaam bij AVC Advocaten. Ze heeft veel ervaring in het civiele (proces)recht en staat voornamelijk ondernemers bij. Daphne is een zorgvuldig en bevlogen advocaat en komt snel tot de kern van de zaak. Ze is gedreven om voor u zowel in als buiten rechte het beste resultaat te behalen.

Zij heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd op het hoofd- (en sub) rechtsgebied Burgerlijk procesrecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.