Incasso & Procesrecht

Zoekt u een incasso of procesrecht advocaat?

AVC Advocaten: snel, daadkrachtig en eenvoudig

AVC Advocaten is een gespecialiseerd team van incasso en procesrecht advocaten dat daadkrachtig en snel werkt om uw vorderingen te incasseren. Het intensieve klantcontact zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van het incassotraject en de eventuele procedure. 

In tegenstelling tot traditionele incassobureaus heeft AVC Advocaten de beschikking over een breed scala aan gerechtelijke middelen, waaronder conservatoir beslag en gerechtelijke procedures, waardoor wij uw vordering efficiënt kunnen incasseren.

Bovendien is de aanpak van AVC Advocaten eenvoudig en zorgt het voor snelle resultaten. In vergelijking met reguliere incassobureaus nemen wij de volledige verantwoordelijkheid op ons en investeren wij persoonlijk in elke zaak.

In het geval van grotere vorderingen is de inzet van AVC Advocaten essentieel om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u verdient. Of u nu een particulier of een zakelijke klant bent, AVC Advocaten is het juiste adres voor de incasso van uw vorderingen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en ontdek wat AVC Advocaten voor u kan betekenen.

Ik wil een incasso indienen

Wanneer u te maken heeft met onbetaalde vorderingen, is het begrijpelijk dat dit voor veel frustratie zorgt. Om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft, is het indienen van een incasso een optie.

Echter, voordat u een incasso indient, is het belangrijk om te bepalen of een gerechtelijk of buitengerechtelijk traject de beste optie is. Dit kan afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals de hoogte van de vordering en de relatie met de debiteur.

Voor juridische ondersteuning bij het indienen van een incasso is het raadzaam om contact op te nemen met een team van incasso advocaten met ervaring in het incassorecht. Zij kunnen u adviseren over het beste traject en u bijstaan in het proces.

Het indienen van een incasso kan op verschillende manieren verlopen, afhankelijk van het type traject. Of u nu kiest voor een gerechtelijk of buitengerechtelijk traject, zorg ervoor dat u juridische ondersteuning heeft om het beste resultaat te behalen. Neem gerust contact op met ons team incassorecht voor meer informatie en advies over uw vordering.

Incassobureau, deurwaarder en incasso advocaat

Wanneer u te maken heeft met onbetaalde facturen, zijn er verschillende partijen die kunnen helpen bij het innen van uw vorderingen. Een incassobureau is gespecialiseerd in het benaderen van uw debiteur om alsnog tot betaling over te gaan. Een deurwaarder kan beslag leggen op eigendommen van de debiteur en zo de schuld innen. Een incasso-advocaat gaat echter nog een stap verder en kan ook een gerechtelijke procedure starten om uw geld terug te krijgen. Het inschakelen van een incasso-advocaat biedt daarmee de meeste zekerheid bij grotere vorderingen. Een incasso-advocaat is namelijk niet alleen gespecialiseerd in het incassotraject op basis van de algemene voorwaarden, maar ook in de complexere gerechtelijke procedures. Dit vergt een specifieke expertise en een gekozen strategie die past bij uw situatie: de juiste aanpak kan een groot verschil maken. Bij AVC Advocaten zorgen onze experts altijd voor een oplossing op maat.

Misverstanden over incasso advocaten

Incasso advocaten hebben veel voordelen ten opzichte van incassobureaus. Zo zijn ze gespecialiseerd in het voeren van gerechtelijke procedures en hebben ze meer mogelijkheden om ervoor te zorgen dat een debiteur tot betaling overgaat. Toch zijn er enkele misverstanden die de ronde doen over deze advocaten:

  1. Misverstand: Incasso advocaten zijn duurder dan incassobureaus.

Dit is niet per se waar. Hoewel de kosten voor een incasso advocaat in sommige gevallen hoger kunnen zijn dan die van reguliere incassobureaus, kan dit verschil opwegen tegen de mogelijke opbrengsten die een advocaat kan behalen. Bovendien kunnen incasso advocaten contractuele en financiële afspraken op maat maken.

  1. Misverstand: Incasso advocaten zijn alleen nodig bij grotere vorderingen.

Ook dit is niet correct. Een incasso advocaat kan worden ingeschakeld voor vorderingen van verschillende groottes, en kan ook specifieke gevallen behandelen waarbij sprake is van complexiteit of hoge kosten.

  1. Misverstand: Incasso advocaten gebruiken altijd een gerechtelijke incassoprocedure.

Dit klopt niet. Incasso advocaten hebben verschillende wettelijke mogelijkheden tot hun beschikking, waaronder ook het buitengerechtelijke incassotraject. Dit kan resulteren in snellere betalingen en lagere kosten.

Al met al zijn incasso advocaten dus niet alleen geschikt voor grotere vorderingen, maar kunnen ze juist ook in veel andere gevallen uitkomst bieden.

Eenvoudig een incassotraject starten

Bij AVC Advocaten kunt u eenvoudig een incassotraject starten. Wij helpen u graag bij het incasseren van uw openstaande vorderingen. De incassoprocedure starten bij AVC Advocaten is simpel: u stuurt de openstaande factuur(en) naar AVC Advocaten, wij geven een vrijblijvend advies en nemen desgewenst het stokje van u over.

AVC Advocaten werkt anders dan een normaal incassobureau. Onze diensten worden verzorgd door incasso advocaten met jarenlange ervaring. Dit heeft als voordeel dat wij, naast de normale incassotrajecten, ook een gerechtelijke incassoprocedure kunnen starten als dit nodig blijkt te zijn. Door de deskundigheid van de advocaten van AVC Advocaten wordt gegarandeerd dat het gehele incassotraject soepel verloopt en dat u zo snel mogelijk uw geld ontvangt. 

AVC Advocaten hecht veel waarde aan eenvoud. Een snelle en resultaatgerichte afhandeling van uw incassotraject staat voorop en het gaat daarbij om uw wensen en rechten. Door deze aanpak is AVC  Advocaten de juiste keuze voor iedereen die snel en op een professionele manier geholpen wil worden bij het incasseren van openstaande vorderingen. Kortom: bij de incasso advocaten van AVC Advocaten kunt u eenvoudig een incassotraject starten en profiteert u van de voordelen en expertise van onze incasso advocaten.