Reviews

Nadat ik inhoudelijk alle informatie op tafel had gelegd was snel een conclusie getrokken. Het inleven van de complexe problematiek waarin mijn bedrijf zich bevond was door AVC snel geanalyseerd. Door deze analyse heb ik, dankzij AVC, direct succes weten te behalen en is voorkomen dat deze zaak jaren lang zou voortslepen. Nogmaals dank.

Onderwerp: vastgoedrecht
Geholpen door: mr. M.J. Drijftholt
24-8-2020 Wouter, Nieuw Loosdrecht
——————————————–

Betrokken en laagdrempelig kantoor dat zowel in procesvoering als op de weg er naar toe evenals bij de uitvoering van de vonnissen adequaat opereert. Duidelijk onderhandelings-gericht, straight in (on)mogelijkheden en standvastig in onderhandelingen met oog voor het belang van de opdrachtgever. In deze case was er sprake van meerdere beslagen op commercieel vastgoed voortvloeiende uit een mondelinge toezegging van een verkoopovereenkomst waarbij een aantel kort gedingen zijn gevoerd en uiteindelijk het vastgoed vrij van beslagen kon worden geleverd!

Onderwerp: vastgoedrecht – koop
Geholpen door: mr. M.J. Drijftholt
8-8-2020 Meppeler Staete CV , Amsterdam
——————————————–

De ondersteuning door Jaap heb ik als zeer prettig ervaren, hij is goed bereikbaar, geeft snel guidance, is pragmatisch en denkt goed mee in scenario’s vanuit klant perspectief.

Hij heeft ons dus snel vooruitgeholpen!

Onderwerp: VvE-recht
Geholpen door:
mr. M.J. Drijftholt
25-7-2020 Helmi, Amsterdam
——————————————–

Als er gewonnen is, is de beoordeling natuurlijk meestal goed zo niet geweldig. Of het in onze casus de beoordeling veel verandert zou hebben weet ik niet. Natuurlijk uitermate blij met het succes maar als het niet zo was geweest, hebben we te doen gehad met een specialist op zijn gebied. Altijd snel te bereiken en een perfecte dossier kennis, duidelijke adviezen en prettig om mee te werken. Ik heb er in ieder geval een goed gevoel aan over gehouden.

Onderwerp: VvE-recht
Geholpen door:
mr. M.J. Drijftholt
15-7-2020 Peter, Amstelveen
——————————————–

Als donderslag bij heldere hemel werd mij het ontslag aangezegd. Via een vriend werd ik in contact gebracht met AVC advocaten. Mijn emotie in het conflict werd zo goed omschreven alsof ik het zelf geschreven zou hebben. Ik werd begrepen in mijn emotie en door snel en adequaat handelen heb ik deze periode goed kunnen afronden. Op naar nieuwe kansen.

Onderwerp: arbeidsrecht
Geholpen door:
mr. M.J. Drijftholt
15-7-2020 Monique, IJmuiden
——————————————–


Vanaf het eerste contact tot en met het laatste contact zeer goede communicatie en heel duidelijk in de advisering. Nemen de tijd voor je om de zaken goed door te spreken en managen het proces geweldig.

Onderwerp: huurrecht
Geholpen door:
mr. M.J. Drijftholt
15-7-2020 Sven, Amsterdam
——————————————–


De aanpak is pragmatisch, doeltreffend en efficiënt te noemen. Zeer directe communicatie en toegankelijk op de momenten als dat nodig is. De brede juridische kennis en de specialisme worden met volle overgave vertaald naar oplossingen die passen bij ons als klant. Leuke mensen en plezierig in omgang. Top kantoor.


Onderwerp: ondernemingsrecht
Geholpen door: mr. M.J. Drijftholt
13-7-2020 Frank, Noordwijk
——————————————–


Goed en accuraat en eigen inbreng van ideeën.
Tegen zeer nette tarieven


Onderwerp: vastgoedrecht – huur/koop
Geholpen door: mr. I. Roseboom
13-7-2020 Ben, Spaarndam
——————————————–