Reviews

 

Prima ervaring met Jaap, vakkundig en snel.

Onderwerp: Arbeidsrecht
Geholpen door: mr. M. J. Drijftholt
11-8-2022, Winny Kleinjan, Amsterdam
——————————————–

     

Onderwerp: VvE recht
Geholpen door: mr. M. J. Drijftholt
28-7-2022 S. , Zaandam 
——————————————–

Wij hadden een hele uitdagende zaak met een ex-klant waarvan we echt in ons recht stonden, echter gelijk krijgen is iets anders dan gelijk hebben. We begonnen met een moeizame start in de bewijsvoering, maar uiteindelijk kwam er steeds meer boven tafel en hebben we samen met Daphne een mooie case kunnen bouwen en deze succesvol kunnen verdedigen bij de rechtbank.

Onderwerp: ICT-recht/Contractenrecht
Geholpen door: mr. D.H. Denecke-Bol
8-4-2022 Paul van Wingerde , Zoetermeer
——————————————–

 

Mijn case betrof de uitzetting van een huurder ivm niet betalen van de huur. De ondersteuning van J. Drijfholt namens AVC Advocaten was zoals in de titel benoemd. Mvg,

Onderwerp: Huurrecht
Geholpen door: mr. M. J. Drijftholt
28-3-2022 Aloys , Amsterdam
——————————————–

 

Jaap heeft me geweldig ondersteund tijdens een conflict met mijn werkgever. Met zijn vlotte reacties en strakke adviezen heb ik gekregen waar ik op hoopte! Ik kan Jaap van harte aanbevelen.

Onderwerp: Arbeidsrecht
Geholpen door: mr. M. J. Drijftholt
12-02-2022 Jessy, Amsterdam
——————————————–

 

As a consequence of an unforeseen company reorganization, I was confronted overnight with a redundancy excercise leaving me being in immediate need of professional legal guidance to protect me going forward.

Since employment law is one of the areas of expertise of AVC Advocaten/Mr. Jaap Drijftholt, being well-known for practicing a client-oriented approach, it was without question who to select as the partner of choice.

Mr. Jaap Drijftholt put me at ease right away and teamed up being genuinely interested as well as truly committed. Analized the situation fast but thoroughly. Strongly encouraged to exchange views on the strategy to be determined along with the process steps to be taken. Provided realistic perspective, no sugar-coating but straight talk. Excellent coaching skills. Impressive process management. Amazing outcome.

AVC Advocaten represents great service and professionalism. In this particular case, special thanks to Mr. Jaap Drijftholt, an outstanding lawyer going above and beyond for his client. Never once did I doubt that my interests were in the best possible hands. Thanks so much.

Onderwerp: Arbeidsrecht
Geholpen door: mr. M. J. Drijftholt
11-02-2022 Christine, Utrecht
——————————————–

Het kantoor beschikt over professionele medewerkers die weten waarover zij praten en zich niet snel gewonnen geven. Zij zijn voor ons werkelijk heel diep gegaan om de zaak tot een goed resultaat te brengen. Dit alles in goed overleg en met goede voorlichting en uitleg.

Onderwerp: (Onrechtmatig profiteren van) schending concurrentiebeding
Geholpen door: mr. D.H. Denecke-Bol
18-11-2021 George, Purmerend
——————————————–

Prettige en snelle behandeling met een positief resultaat.

Onderwerp: koop onroerend goed/woning
Geholpen door: mr. M.J. Drijftholt
13-10-2021 Jeanne, Amsterdam
——————————————–

Jaap Dijftholt heeft mij goed en adequaat met mijn “probleem” ivm verkoop woning geholpen. Nuchter en bekwaam.

Onderwerp: koop onroerend goed/woning
Geholpen door: mr. M.J. Drijftholt
12-10-2021 Joke, Haarlem
——————————————–

Jaap Drijftholt is een gedreven en prettig advokaat met veel kennis van meerdere disciplines. Geeft duidelijke en begrijpelijke uitleg en is resultaat gericht. Heeft mij fantastisch begeleid en bijgestaan ook naast de civiele kant de bestuurlijke kant. Met uiteindelijke resultaat dat we de zaak gewonnen hebben. Ook de telefonische afstemming met xxxx en xxxx tijdens de rechtzaak hebben zij als bijzonder prettig ervaren. De VvE en ik persoonlijk zal hem zeker opnieuw raadplegen mocht er in de toekomst zich iets voordoen. En ik zal hem zeker aanbevelen. Veel succes in zaken. En heel veel dank voor de prettige samenwerking. Mirian

Onderwerp: VvE-recht
Geholpen door: mr. M.J. Drijftholt
9-7-2021 Mirian Nijhuis, Enschede
——————————————–

In duidelijke taal wordt aangegeven welke opties er zijn en welke consequenties daaraan verbonden zijn. De betrokkenheid en gemeende interesse is buitengewoon. Mijn complimenten!

Onderwerp: arbeidsrecht
Geholpen door: mr. M.J. Drijftholt
23-6-2021 Carl, Enschede
——————————————–

Ik heb de contacten als heel prettig ervaren. Voorop staat de ervaren deskundigheid, maar ook de prettige communicatie en de snelle reacties op mails vond ik heel prettig. Dus in 1 woord: uitstekend!

Onderwerp: VvE-recht
Geholpen door: mr. M.J. Drijftholt
23-6-2021 Jim, Amsterdam
——————————————–

Fijne samenwerking met een mooi resultaat. Wakkere alerte mensen waar je van op aan kunt. Ik heb wel eens anders meegemaakt.

Onderwerp: verbintenissenrecht
Geholpen door: mw. mr. D.H. Denecke
14-6-2021 Harry , Laag-Soeren
——————————————–


Aardig, lief, empathisch en uiterst bekwaam. Alle superlatieven schieten te kort. Ik zou heel Nederland op de hoogte willen brengen van AVC Advocaten en (in mijn geval) advocaat Jaap Drijftholt. Door hem kon ik weer slapen. Zo ongelooflijk bekwaam en rustgevend. Iemand schrijft -als recensie- dat het is alsof “grote broer” het voor haar opgenomen heeft. Zo voel ik het ook. Er kan me niets naars meer gebeuren met advocaat Jaap Drijftholt.

Onderwerp: Incasso
Geholpen door: mr. M.J. Drijftholt
6-12-2020 Marijke, Amsterdam
——————————————–

ik heb top ervaring

Onderwerp: ondernemingsrecht
Geholpen door: mr. M.J. Drijftholt
29-9-2020 Cees, Bolsward
——————————————–


Nadat ik inhoudelijk alle informatie op tafel had gelegd was snel een conclusie getrokken. Het inleven van de complexe problematiek waarin mijn bedrijf zich bevond was door AVC snel geanalyseerd. Door deze analyse heb ik, dankzij AVC, direct succes weten te behalen en is voorkomen dat deze zaak jaren lang zou voortslepen. Nogmaals dank.

Onderwerp: vastgoedrecht
Geholpen door: mr. M.J. Drijftholt
24-8-2020 Wouter, Nieuw Loosdrecht
——————————————–


Betrokken en laagdrempelig kantoor dat zowel in procesvoering als op de weg er naar toe evenals bij de uitvoering van de vonnissen adequaat opereert. Duidelijk onderhandelings-gericht, straight in (on)mogelijkheden en standvastig in onderhandelingen met oog voor het belang van de opdrachtgever. In deze case was er sprake van meerdere beslagen op commercieel vastgoed voortvloeiende uit een mondelinge toezegging van een verkoopovereenkomst waarbij een aantel kort gedingen zijn gevoerd en uiteindelijk het vastgoed vrij van beslagen kon worden geleverd!

Onderwerp: vastgoedrecht – koop
Geholpen door: mr. M.J. Drijftholt
8-8-2020 Meppeler Staete CV , Amsterdam
——————————————–


De ondersteuning door Jaap heb ik als zeer prettig ervaren, hij is goed bereikbaar, geeft snel guidance, is pragmatisch en denkt goed mee in scenario’s vanuit klant perspectief.

Hij heeft ons dus snel vooruitgeholpen!

Onderwerp: VvE-recht
Geholpen door:
mr. M.J. Drijftholt
25-7-2020 Helmi, Amsterdam
——————————————–

 

Als er gewonnen is, is de beoordeling natuurlijk meestal goed zo niet geweldig. Of het in onze casus de beoordeling veel verandert zou hebben weet ik niet. Natuurlijk uitermate blij met het succes maar als het niet zo was geweest, hebben we te doen gehad met een specialist op zijn gebied. Altijd snel te bereiken en een perfecte dossier kennis, duidelijke adviezen en prettig om mee te werken. Ik heb er in ieder geval een goed gevoel aan over gehouden.

Onderwerp: VvE-recht
Geholpen door:
mr. M.J. Drijftholt
15-7-2020 Peter, Amstelveen
——————————————–


Als donderslag bij heldere hemel werd mij het ontslag aangezegd. Via een vriend werd ik in contact gebracht met AVC advocaten. Mijn emotie in het conflict werd zo goed omschreven alsof ik het zelf geschreven zou hebben. Ik werd begrepen in mijn emotie en door snel en adequaat handelen heb ik deze periode goed kunnen afronden. Op naar nieuwe kansen.

Onderwerp: arbeidsrecht
Geholpen door:
mr. M.J. Drijftholt
15-7-2020 Monique, IJmuiden
——————————————–

 


Vanaf het eerste contact tot en met het laatste contact zeer goede communicatie en heel duidelijk in de advisering. Nemen de tijd voor je om de zaken goed door te spreken en managen het proces geweldig.

Onderwerp: huurrecht
Geholpen door:
mr. M.J. Drijftholt
15-7-2020 Sven, Amsterdam
——————————————–


De aanpak is pragmatisch, doeltreffend en efficiënt te noemen. Zeer directe communicatie en toegankelijk op de momenten als dat nodig is. De brede juridische kennis en de specialisme worden met volle overgave vertaald naar oplossingen die passen bij ons als klant. Leuke mensen en plezierig in omgang. Top kantoor.


Onderwerp: ondernemingsrecht
Geholpen door: mr. M.J. Drijftholt
13-7-2020 Frank, Noordwijk
——————————————–


Goed en accuraat en eigen inbreng van ideeën.
Tegen zeer nette tarieven

Onderwerp: vastgoedrecht – huur/koop
Geholpen door: mw. mr. I. Roseboom
13-7-2020 Ben, Spaarndam
——————————————–