Vacature advocaat-stagair(e)


Vacature advocaat-stagair(e)

Vacature advocaat-stagiair(e)

Bij AVC Advocaten is er ruimte voor een beginnend jurist. Ben je recentelijk afgestudeerd of werk je al ergens als jurist en wil je je juridisch verder ontwikkelen op meerdere rechtsgebieden? Wil je meteen verantwoordelijkheid krijgen, eigen cliënten en naast het juridische vak ook leren hoe je een topadviseur wordt? Dan kun je meteen bij ons solliciteren. Het volgen van de advocatenopleiding ligt in het verschiet bij aantoonbaar enthousiasme en voldoende lerend vermogen. De enige competentie die wij vragen is dat je jezelf bent in je sollicitatiebrief en tijdens het sollicitatiegesprek.

Wij bieden een mooie werkplek in Amsterdam, legio mogelijkheden om je te ontwikkelen en een prima salaris. In het weekend ben je vrij en ’s avonds hoef je ook niet te werken. Overdag werken we daarentegen hard maar in een informele setting. Je hoeft niet in (mantel)pak te komen, maar je brieven en processtukken moeten wel aan de hoogste kwaliteit voldoen. Wil je vier dagen werken? Dat is ook bespreekbaar. Wil je af en toe thuiswerken? Ook geen probleem, zolang je maar laat zien dat je een welkome aanvulling op het team bent.

AVC Advocaten is een klein kantoor met een landelijk netwerk van cliënten. Wij werken voornamelijk voor en met het (groot)MKB. Heb je specifieke interesse in een bepaald rechtsgebied? Laat het ons in je sollicitatiebrief weten.

Je kunt solliciteren door een brief en cv te sturen (geen spelfouten is een pré) naar [email protected]. Wil je eerst meer weten over de functie of ons kantoor? Bel dan naar ons kantoor en vraag naar Jeroen of Jaap, tussen 09.00 en 17.00 uur.

Zoekt u een contractrecht advocaat?

Er bestaan vele soorten contracten zoals een opdrachtcontract, arbeidscontract, een aandeelhouderscontract, een huurcontract, een koopcontract en gaat u maar verder. Met zoveel diversiteit aan contracten, kunnen wij ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. AVC Advocaten kan u helpen uw zicht weer terug te krijgen.

Onze contractrecht advocaten zijn u graag van dienst met het opstellen en nakijken van contracten of algemene voorwaarden. Zij kunnen u ook bijstaan indien er een geschil is ontstaan over de interpretatie van een contract of de algemene voorwaarden. Ten slotte kunnen onze contractrecht advocaten u uiteraard ook adviseren over het instellen van vorderingen tot nakoming van het contract.

U kunt AVC Advocaten vinden in Amsterdam, maar is uw bedrijf gevestigd buiten Amsterdam? Of heeft u een contract gesloten met een partij buiten Amsterdam? Geen enkel probleem. Wij maken graag een paar extra meters voor u. Neem gerust contact op.